ZlatýINGOT.cz

  • souhrn článků
  • srovnání prodejců
  • Archiv článků o zlatě - víme, kde se o zlatě psalo!

    všechny články o zlatě

    hn.czUž žádné zlato z Ruska. Státy skupiny G7 plánují zakázat jeho dovoz, přidat se může i EU

    Už žádné zlato z Ruska. Státy skupiny G7 plánují zakázat jeho dovoz, přidat se může i EU26. 6. 2022 • Británie, USA, Japonsko a Kanada zakážou dovoz zlata z Ruska. Na úvod začínajícího summitu sedmi velkých ekonomik G7 to oznámila britská vláda, která chce, aby nové protiruské opatření za invazi na Ukrajinu přijaly také Německo s Francií a Itálií, což jsou zbývající členové G7. Americký prezident...

    2 minuty čtení na hn.cz

    kurzy.czZlato: G7 zakáže import z Ruska

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    lidovky.czDalší rána pro Putinovu ekonomiku. Skupina G7 se zříká ruského zlata

    4 minuty čtení na lidovky.cz

    irozhlas.czLídři G7 jednají v Německu o dopadech války. Předmětem debat je i poválečná obnova Ukrajiny

    2 minuty čtení na irozhlas.cz

    parlamentnilisty.czVelká sedmička zavedla další sankce na Rusko. To prý míří do platební neschopnosti

    2 minuty čtení na parlamentnilisty.cz

    blesk.czSummit G7: Světoví lídři budou v Bavorsku řešit Ukrajinu

    1 minuta čtení na blesk.cz

    tisen.tvZemě G7 oznamují zákaz dovozu ruského zlata

    1 minuta čtení na tisen.tv

    moneymag.czSummit zemí G7 ukazuje, že Západ už účinné sankce pro Rusku vyčerpal. Ekonomický a geopolitický význam skupiny G7 postupně upadá

    5 minut čtení na moneymag.cz

    lidovky.czŠvýcaři a zlato z Ruska. Alpská země v květnu prolomila tabu

    Švýcaři a zlato z Ruska. Alpská země v květnu prolomila tabu26. 6. 2022 • I když válka na Ukrajině bude trvat ještě dlouho, většina znalců geopolitiky se už dnes shoduje na tom, že vítězi konfliktu budou USA a Čína.

    1 minuta čtení na lidovky.cz

    forbes.czTajemné ruské zlato. Švýcaři dovezli přes tři tuny, ke kterým se nikdo nehlásí

    Tajemné ruské zlato. Švýcaři dovezli přes tři tuny, ke kterým se nikdo nehlásí24. 6. 2022 • Přes tři tuny ruského zlata. Tolik dorazilo v květnu do Švýcarska podle dat tamních celníků. Zatímco v minulých letech země takto obchodovaly pravidelně, květnová dodávka je první od vypuknutí války na Ukrajině. A není jasné, kdo cenný kov v hodnotě zhruba dvě stě milionů dolarů nakoupil.

    1 minuta čtení na forbes.cz

    fxstreet.czKomodity: Zlato vytváří dvojité dno v rostoucím trendovém kanálu

    24. 6. 2022 • Cena zlata (XAU/USD) se na denním grafu obchoduje v rostoucím trendovém kanálu a nyní se nachází poblíž jeho supportu, kde dochází k vytvoření formace dvojité dno. Aby však byla tato formace platná, je zapotřebí jasného prolomení linie neckline směrem vzhůru. Dojde k prolomení hranice neckline směrem vzhůru s následným pokračováním pohybu v rostoucím trendovém kanálu? Nebo se naopak dočkáme průrazu zmiňovaného supportu a změny trendu?

    4 minuty čtení na fxstreet.cz

    zlato.czZlato bitcoinu pořádně naložilo

    Zlato bitcoinu pořádně naložilo23. 6. 2022 • Kdo vsadil na bitcoin jako uchovatele hodnoty, se zlou se potázal. Sotva se ekonomika začala otřásat, propadla hlavní kryptoměna o 55 procent, zatímco zlato od začátku roku drželo hodnotu růstem o 0,6 procenta.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    idnes.czŠvýcarsko v květnu dovezlo ruské zlato. Poprvé od invaze na Ukrajinu

    Švýcarsko v květnu dovezlo ruské zlato. Poprvé od invaze na Ukrajinu23. 6. 2022 • Po třech měsících přistoupilo Švýcarsko k importu zlata z Ruska. Vyplývá to z údajů švýcarské federální celní správy. Mezi oběma zeměmi jde o první zásilku od února, kdy se dodávky přerušily v důsledku ruské invaze na Ukrajinu.

    1 minuta čtení na idnes.cz

    fxstreet.czTipy na obchodování se zlatem

    22. 6. 2022Zlato momentálně vytváří třetí klesající vlnu, která navazuje na medvědí scénář představený 15. května.

    3 minuty čtení na fxstreet.cz

    kurzy.czZlato se do konce roku udrží nad vodou

    Zlato se do konce roku udrží nad vodou22. 6. 2022 • Aktuální ceny zlata se udrží až do konce roku, protože obavy z recese a stagflace na finančních trzích převažují nad sentimentem. Hlavní investiční stratéžka společnosti Invesco Christina Hooperová uvedla, že žlutý kov si dokázal udržet svou pozici&hellip

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    fxstreet.czZlato: Pozor na support tohoto týdne.

    22. 6. 2022 • Červená linie – týdenní support trendové linieCena zlata se obchoduje pod hladinou 1 830 USD a nad hladinou 1 800 USD....

    4 minuty čtení na fxstreet.cz

    zlato.czSpasí zlato naše duše?

    Spasí zlato naše duše?22. 6. 2022 • Konec se blíží! Nyní by o tom nemělo být pochyb, protože přijíždí už poslední ze čtyř jezdců Apokalypsy. První, symbolizující mor, se zjevil jako první před dvěma lety, kdy pandemie covidu uvrhla svět do nejhlubší recese od Velké hospodářské krize.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    zlaterezervy.czKomerční obchodníci snižují nadále sázky na pokles ceny zlata (týdenní zpráva)

    Komerční obchodníci snižují nadále sázky na pokles ceny zlata (týdenní zpráva)21. 6. 2022 • Z kraje minulého týdne propadly ceny zlata i stříbra prudce dolů, čehož ihned využili komerční obchodníci (commercials) a agresivně snižovali otevřené prodejní pozice, a to o více než 10 % na 178.569, což je další nejnižší stav od června 2019!!

    1 minuta čtení na zlaterezervy.cz

    fxstreet.czZlato se do konce roku udrží nad vodou

    21. 6. 2022 • Aktuální ceny zlata se udrží až do konce roku, protože obavy z recese a stagflace na finančních trzích převažují nad sentimentem.

    4 minuty čtení na fxstreet.cz

    fxstreet.czTipy na obchodování zlata

    21. 6. 2022Zlato minulý týden stoupalo, když Federální rezervní systém oznámil rozhodnutí o úrokových sazbách a USA zveřejnily údaje o počtu žádostí o podporu v nezaměstnanosti. Od té doby se vytvořila oblast supportu, ale dnes cena prorazila minima z pátku a pondělí. To otevírá příležitost k novým nákupům na trhu.

    3 minuty čtení na fxstreet.cz

    newstream.czRuské zlato se po invazi na Ukrajinu stalo tabu. Švýcaři mu nyní dali milost

    Ruské zlato se po invazi na Ukrajinu stalo tabu. Švýcaři mu nyní dali milost21. 6. 2022 • Po začátku ruské invaze na Ukrajinu a spuštění několika balíků masivních protiruských sankcí se na seznamu nežádoucích komodit dovážených z Ruska ocitlo i zlato. Po dvouměsíční pauze ale Švýcarsko opět přikročilo k jeho dovozu. Důvodem je, že na zlato určené ke zpracování v dané zemi se sankce nevztahují, uvedla agentura Bloomberg.

    1 minuta čtení na newstream.cz

    zlato.czV dubnu v Česku zakotvilo přes 850 kilogramů zlata

    V dubnu v Česku zakotvilo přes 850 kilogramů zlata21. 6. 2022 • Ani v dubnu letošního roku neklesl import zlata do České republiky pod jednu tunu. Podle tradičně opožděných údajů Generálního ředitelství cel se v tento měsíc dovezlo 1080 kilogramů vzácného kovu v hodnotě 1,53 miliardy korun, což bylo v letošním roce druhé největší množství. Nic z toho ovšem neputovalo do sejfu České národní banky. Vyvezeno z Česka bylo 223 kilogramů zlata.

    2 minuty čtení na zlato.cz
    starší novější Archiv minulých let: 2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002

    Články na téme zlato jsou agregovány automaticky z prostředí českého (případně slovenského) internetu. Celý článek o zlatě je vždy k dispozici na webu vydavatele (odkaz s doménou vydavatele je vždy pod citací z článku).