ZlatýINGOT.cz

  • souhrn článků
  • srovnání prodejců
  • Archiv článků o zlatě - víme, kde se o zlatě psalo!

    všechny články o zlatě

    kurzy.czGolden Gate CZ v prvním čtvrtletí vzrostly tržby o čtvrtinu

    Golden Gate CZ v prvním čtvrtletí vzrostly tržby o čtvrtinu18. 4. 2018 • Lídr českého trhu s investičním zlatem a stříbrem společnost Golden Gate CZ zaznamenal v prvním čtvrtletí roku 2018 meziroční nárůst tržeb o 25 procent a uzavřel o 14 procent více smluv.

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    irozhlas.czZákaz dovozu zlata a ochrana distribuce potravin. Evropská komise navrhla další protiruské sankce

    Zákaz dovozu zlata a ochrana distribuce potravin. Evropská komise navrhla další protiruské sankce17. 4. 2018 • Unijní exekutiva chce také dále omezit vývoz vojensky využitelných produktů do Ruska. Ministři zahraničí členských zemí evropského bloku budou o schválení balíčku jednat v pondělí.

    2 minuty čtení na irozhlas.cz

    zlaterezervy.czCena zlata vzrostla na 20měsíční maximum (týdenní zpráva o situaci na trhu zlata a stříbra 16. týden 2018)

    Cena zlata vzrostla na 20měsíční maximum (týdenní zpráva o situaci na trhu zlata a stříbra 16. týden 2018)17. 4. 2018 • Minulý týden jsem narazil na několik článků, které se shodovaly v tom, že zlato je v blízkosti proražení silné rezistence, neboť si vytvořilo masivní základ, ze kterého jeho cena vyrazí strmě vzhůru.

    1 minuta čtení na zlaterezervy.cz

    fxstreet.czZlato – Pokud se dostane nad 1 365 USD, bude to indikovat soumrak akciových trhů

    16. 4. 2018 • Pokud se zlato dostane v nejbližších dnech nad hranici 1 365 USD za trojskou unci bude to indikovat vážné problémy pro...

    3 minuty čtení na fxstreet.cz

    sputniknews.comZlaté cihly prorazily podlahu letadla na moskevském letišti

    Zlaté cihly prorazily podlahu letadla na moskevském letišti16. 4. 2018 • Letadlo společnosti S7 nestihlo odletět z letiště Domodědovo. Cestující byli požádáni, aby opustili letoun – a to kvůli zlatu!

    1 minuta čtení na sputniknews.com

    zlato.czBundesbank vystavila svoje zlato

    Bundesbank vystavila svoje zlato16. 4. 2018 • Pokud mají Němci nějaké pochybnosti o existenci svého zlata, a někteří z nich skutečně mají, jejich centrální banka dělá vše, co je v jejích silách, aby jejich obavy rozptýlila. Minulý týden otevřela téměř šestiměsíční výstavu, která ukazuje nejzajímavější zlaté tyče a mince z kolekce centrální banky. Je to další krok k důvěře po loňském vydání knihy "Zlato Němců", která poprvé ukazuje zlatý poklad země tak, jak by si na něj mohli ve skutečnosti sáhnout.

    2 minuty čtení na zlato.cz

    zlato.czRizika zlato opět posílí

    Rizika zlato opět posílí16. 4. 2018 • Po dvou dnech růstu, kdy se cena zlata dotkla 1361 dolarů za troyskou unci, nastalo zklidnění. Zlato čelí nátlaku očekávání vyššího nárůstu úrokových sazeb v USA, ale současně může čerpat podporu z geopolitických obav, shrnul v ekonomické hantýrce svou prognózu pro americký server Scrap Register analytik brokera FXTM Lukman Otunuga.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    roklen24.czIBIS InGold letos prodal zlato a stříbro za 766 milionů

    15. 4. 2018 • Jednička na území ČR i Evropy v poskytování spoření do zlata a stříbra, nabízeném pod značkou iiplan®, zaznamenala v prvním čtvrtletí roku 2018 meziroční nárůst objemů cílových částek ve spoření o zhruba třetinu. Objem cílových částek v 1. čtvrtletí 767 milionů korun. Ve stejném období loni to bylo 582 milionů.

    5 minut čtení na roklen24.cz

    ctidoma.czNacisté v honbě za zlatem: Největší bohatství v dějinách lidstva leží na dně oceánu

    Nacisté v honbě za zlatem: Největší bohatství v dějinách lidstva leží na dně oceánu13. 4. 2018Zlato je od dávných dob zárukou přežití národa. Dlouhá staletí se kvůli němu krade, zabíjí a válčí. Bylo dokonce hnací silou druhé světové války. Špatná ekonomická situace nacistického Německa dala věci do pohybu a zlato bylo jedním z hlavních důvodů, proč Adolf Hitler odstartoval nejodpornější konflikt v dějinách lidstva.

    2 minuty čtení na ctidoma.cz

    fxstreet.czZlato – Propíchnutí odporu a následný odraz od odporu

    13. 4. 2018 • Ve středu došlo ke dvěma klíčovým situacím u vývoje ceny zlata. Nejprve se po překonání odporu v oblasti 1 347 USD ote...

    2 minuty čtení na fxstreet.cz

    ctidoma.czNacisté v honbě za zlatem: Největší bohatství v dějinách lidstva leží na dně oceánu

    Nacisté v honbě za zlatem: Největší bohatství v dějinách lidstva leží na dně oceánu13. 4. 2018Zlato je od dávných dob zárukou přežití národa. Dlouhá staletí se kvůli němu krade, zabíjí a válčí. Bylo dokonce hnací silou druhé světové války. Špátná ekonomická situace nacistického německa dala věci do pohybu a zlato bylo jedním z hlavních důvodů, proč Adolf Hitler odstartoval nejodpornější konflikt v dějinách lidstva. 

    2 minuty čtení na ctidoma.cz

    zlato.czDubaj ztrácí zlatý lesk

    Dubaj ztrácí zlatý lesk13. 4. 2018 • Poptávka po zlatých špercích ve Spojených arabských emirátech v prvním čtvrtletí klesla o víc než polovinu a obchodníci tvrdí, že vědí proč: Viníkem je podle nich od ledna zavedená daň z přidané hodnoty na zboží a služby zbytného charakteru. Dubaj, které se někdy přezdívá City of Gold, upadne do zapomenutí, varují prodejci klenotů. A jedno z největších zlatých tržišť světa má po letech dokonce i volné prostory!

    2 minuty čtení na zlato.cz

    zlato.czTop 10 těžařů zlata

    Top 10 těžařů zlata13. 4. 2018 • Analytická zpráva o trhu s drahými kovy konzultantské společnosti Metals Focus, zveřejněná na 100 stránkách, přináší každoroční analýzu celosvětové situace v nabídce a poptávce po těchto kovech. „Pro seriózního analytika zabývajícího se zlatem to znamená strávit nad touto problematikou několik dní,“ poznamenal Lawrie Williams, jeden z renomovaných analytiků na webu londýnské obchodní společnosti Sharps Pixley.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    kurzy.czZakousne se medvěd do žlutého kovu?

    13. 4. 2018 • Bulvární titulek, to abyste se chytli. Pravda je nicméně taková, že reálné výnosy na dluhopisovém trhu se vyvíjejí opačně než cena zlata. A výnosy 5letých amerických bondů se nedávno i po odečtení míry inflace vyhouply do plusu, a to po dlouhé době.

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    ihned.czVe vesmíru je nedostatkových surovin víc než dost. Zisky z těžby na asteroidech vytvoří první bilionáře v historii podnikání

    Ve vesmíru je nedostatkových surovin víc než dost. Zisky z těžby na asteroidech vytvoří první bilionáře v historii podnikání13. 4. 2018 • Asteroidy většina lidí vnímá jako hrozbu, dají se ale využít i jinak než jako námět pro katastrofické thrillery. Jsou takřka nevyčerpatelnou zásobárnou mnoha surovin, které jsou na Zemi vzácné, nebo vzácné brzy budou. Kosmická těžba se tak ze stránek sci-fi stěhuje do reálných podnikatelských záměrů.

    9 minut čtení na ihned.cz
    starší novější Archiv minulých let: 2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002

    Články na téme zlato jsou agregovány automaticky z prostředí českého (případně slovenského) internetu. Celý článek o zlatě je vždy k dispozici na webu vydavatele (odkaz s doménou vydavatele je vždy pod citací z článku).