ZlatýINGOT.cz

  • souhrn článků
  • srovnání prodejců
  • Archiv článků o zlatě - víme, kde se o zlatě psalo!

    všechny články o zlatě

    fxstreet.czZlato bez většího pohybu, snížení mědi v důsledku slabého cíle HDP Číny

    Zlato bez většího pohybu, snížení mědi v důsledku slabého cíle HDP Číny1. 12. 2021 • V pondělí se vyvíjelo zlato smíšeně vzhledem k nejistotě týkající se měnové politiky USA, zatímco ceny mědi se silně s...

    4 minuty čtení na fxstreet.cz

    fxstreet.czSankce na dovoz ruského zlata

    1. 12. 2021 • Představujeme vám exkluzivní seminář se zástupci profesionálního vývojářského týmu a týmu full-time traderů obchodující pomocí automatických obchodních systémů (AOS) ve společnosti FXstreet.cz. Hlavní náplní semináře je profesionální využití, optimalizace a zároveň ziskové obchodování pomocí automatických obchodních systémů pro obchodní platformu MetaTrader včetně praktických ukázek. Naučíte se mimo jiné správně ověřovat (backtestovat) ziskovost AOS a následně AOS reálně využívat v praxi k dosažení ziskových výsledků. Ukážeme vám, jak sestavit kompletní strukturu a logiku obchodního systému pro převod do plně automatické podoby ve struktuře AOS. Představíme vám také naše vnímání, obchodní přístupy a strategie pomocí AOS.

    4 minuty čtení na fxstreet.cz

    fxstreet.czZlato se blíží sedmiměsíčnímu maximu kvůli zápisu z jednání FEDu, který naznačuje pomalejší zvyšování sazeb

    Zlato se blíží sedmiměsíčnímu maximu kvůli zápisu z jednání FEDu, který naznačuje pomalejší zvyšování sazeb1. 12. 2021 • Ceny zlata se ve čtvrtek zvýšily na skoro sedmiměsíční maximum poté, co zápis ze zasedání FEDu v prosinci ukázal, že p...

    4 minuty čtení na fxstreet.cz

    fxstreet.czZlato se blíží nejlepšímu čtvrtletí v posledních šesti letech

    Zlato se blíží nejlepšímu čtvrtletí v posledních šesti letech1. 12. 2021 • Při čtvrtečním obchodování se zlato propadlo, žlutý kov měl nakročeno k největšímu čtvrtletnímu zisku od září roku 2020, kdy rusko-ukrajinský konflikt učinil zlato atraktivnějším.

    3 minuty čtení na fxstreet.cz

    moneymag.czZačínáme s investicemi do zlata. Co je potřeba do začátku vědět?

    Začínáme s investicemi do zlata. Co je potřeba do začátku vědět?1. 12. 2021 • PR článek - Zlato je cenný kov, který je již po staletí spjatý s mnoha odvětvími lidské činnosti. Velkému zájmu se těší i mezi investory, investice do zlata je považována za bezpečné uložení finančních prostředků zejména v případě finanční krize.

    4 minuty čtení na moneymag.cz

    kurzy.czNový kmen koronaviru Omikron ubírá zlatu na lesku

    Nový kmen koronaviru Omikron ubírá zlatu na lesku30. 11. 2021 • Nový kmen viru covid-19 koncem minulého týdne mírně povzbudil zlato. Vědci však nedokážou přesně říci, jak moc je nebezpečný. V důsledku toho kov u obchodníků opět pozbyl lesku. Zlato zahájilo aktuální týden poklesem.

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    fxstreet.czCena zlata letos klesla o 7,5 procenta, ještě více zlevnily stříbro a platina

    Cena zlata letos klesla o 7,5 procenta, ještě více zlevnily stříbro a platina30. 11. 2021 • Cena zlata se v listopadu výrazně nepohnula a na konci měsíce se troyská unce obchodovala za zhruba 1800 dolarů, což je o 7,5 procenta méně než na začátku roku. Ještě více zlevnily letos stříbro a platina. Naopak o desítky procent v tomto roce zdražily průmyslové kovy. ČTK to dnes řekl analytik společnosti Golden Gate CZ Marek Brávník.

    5 minut čtení na fxstreet.cz

    zlaterezervy.czTrend na zlatě je nadále neutrální, ale býčí trh je mírně v ohrožení (týdenní zpráva o vývoji ceny zlata v USD)

    Trend na zlatě je nadále neutrální, ale býčí trh je mírně v ohrožení (týdenní zpráva o vývoji ceny zlata v USD)30. 11. 2021 • Prozatím je z technického pohledu evidentní, že na grafu ceny zlata se formuje velký triangl, jehož proražení určí další směřování tohoto kovu. Současná poměrně krátká a nepříliš přesvědčivá rally je pro zlaté býky určitým zklamáním, ale jak uvedl jeden s

    1 minuta čtení na zlaterezervy.cz

    kurzy.czZlato padá,USD roste po Powellově projevu

    Zlato padá,USD roste po Powellově projevu30. 11. 2021 • Americká ministryně financí Janet Yellenová a guvernér Fedu Jerome Powell dnes vystoupili v Kongresu a jejich komentáře měly na trhy výrazný dopad. Powell připustil, že už je čas se bavit o inflaci nejen jako o dočasném fenoménu. Guvernér čeká, že vyso...

    2 minuty čtení na kurzy.cz

    forbes.czCena zlata letos klesla o 7,5 procenta. Stříbro a platina zlevnily ještě víc

    Cena zlata letos klesla o 7,5 procenta. Stříbro a platina zlevnily ještě víc30. 11. 2021 • Cena zlata se v listopadu výrazně nepohnula a na konci měsíce se troyská unce obchodovala za zhruba 1800 dolarů, což je o 7,5 procenta méně než na začátku roku. Ještě více zlevnily letos stříbro a platina. Naopak o desítky procent v tomto roce zdražily průmyslové kovy. České tiskové kanceláři to dnes řekl analytik společnosti Golden Gate CZ Marek Brávník.

    2 minuty čtení na forbes.cz

    kurzy.czZlato roste kvůli obavám z nové varianty omicron covid-19

    Zlato roste kvůli obavám z nové varianty omicron covid-1929. 11. 2021 • Poptávka investorů po zlatě jako bezpečném aktivu roste, protože nová varianta covid-19 objevená v Jihoafrické republice zůstává v pondělí v centru pozornosti médií.

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    fxstreet.czZlato roste kvůli obavám z nové varianty covid-19

    Zlato roste kvůli obavám z nové varianty covid-1929. 11. 2021 • Poptávka investorů po zlatě jako bezpečném aktivu roste, protože nová varianta covid-19 objevená v Jihoafrické republice zůstává v pondělí v centru pozornosti médií.

    2 minuty čtení na fxstreet.cz

    cri.cnZlato se stalo investiční a módní volbou pro mladou generaci v Číně

    Zlato se stalo investiční a módní volbou pro mladou generaci v Číně29. 11. 2021 • I když se časy změnily, zlato je nadále bezpečným přístavem pro investice v Číně, zejména mezi mladší generací.Čínská asociace zlata uvedla, že spotřeba zlata během prvních devíti měsíců letošního roku vzrostla o téměř 6 procent nad úroveň před pandemií v roce 2019

    3 minuty čtení na cri.cn

    zlato.czZlato je zpět nad 1800 dolary za unci kvůli nové variantě koronaviru

    Zlato je zpět nad 1800 dolary za unci kvůli nové variantě koronaviru29. 11. 2021 • Komoditní sektor se již šestý týden v řadě obchodoval na nižší úrovni, přičemž pokračující ztráty v oblasti energií a kovů, a to jak drahých, tak průmyslových, byly jen mírně kompenzovány dalším týdnem zisků v zemědělském sektoru.

    3 minuty čtení na zlato.cz

    zlato.czKolik zlata je na světě?

    Kolik zlata je na světě?28. 11. 2021 • To se poměrně dobře počítá, protože zlato je nezničitelné. To znamená, že prakticky všechno zlato na světě, které bylo kdy vytěženo, v té či oné formě stále reálně existuje. Část se proměnila ve šperky, část leží v trezorech ať už centrálních bank nebo privátních majitelů. Takže kolik zlata jsme vytěžili a kolik z něj zbylo pod zemí?

    4 minuty čtení na zlato.cz
    starší novější Archiv minulých let: 2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002

    Články na téme zlato jsou agregovány automaticky z prostředí českého (případně slovenského) internetu. Celý článek o zlatě je vždy k dispozici na webu vydavatele (odkaz s doménou vydavatele je vždy pod citací z článku).