ZlatýINGOT.cz

  • souhrn článků
  • srovnání prodejců
  • Archiv článků o zlatě - víme, kde se o zlatě psalo!

    všechny články o zlatě

    forbes.czZlato je opět v kurzu a jeho dosud nevytěžené zásoby se rapidně ztenčují. Jak moc to vadí?

    Zlato je opět v kurzu a jeho dosud nevytěžené zásoby se rapidně ztenčují. Jak moc to vadí?9. 10. 2020 • Ke zlatu se investoři zpravidla upínají v jeden konkrétní okamžik: v dobách nejistoty, a tedy v dobách, jako je tato. Ačkoliv se chvíli zdálo, že by se hospodářství eurozóny mohlo z koronavirové nákazy oklepat relativně rychle, nedávný projev prezidentky Evropské centrální banky Christine Lagardeové o výhledech ekonomiky na následující měsíce naděje zchladil.

    3 minuty čtení na forbes.cz

    fxstreet.czInvestiční jistota

    Investiční jistota9. 10. 2020 • Rychle a bezpečně uložit peníze, aby nedevalvovaly. To je cíl. Cesta vede nákupem fyzického zlata. V první polovině letošního roku vzali lidé prodejny a e-shopy doslova útokem. Řeč je o cihlách, slitcích i mincích. Prodejci zažili žně, zlato je jistotou v době nestability. Dění, politiky i ekonomiky. Bylo a bude jím vždy.

    4 minuty čtení na fxstreet.cz

    fxstreet.czCo čeká zlato v případě Bidenova vítězství ve volbách?

    9. 10. 2020Zlato i stříbro dosáhly v prvních třech kvartálech letošního roku dobrých výsledků (zlato +21 %, stříbro +27 %). Je navíc čím dál pravděpodobnější, že si dobře povedou i nadále. Jedním z hlavních důvodů, proč si to myslíme, je riziko inflace a po tom, co se posledním týdnu událo ve Washingtonu, si právě toto riziko zaslouží zvýšenou pozornost. Trumpův nepřesvědčivý výkon v první prezidentské debatě a jeho následující onemocnění Covidem-19 dál zvýšily Bidenův náskok v předvolebních průzkumech.

    5 minut čtení na fxstreet.cz

    kurzy.czCo čeká zlato v případě Bidenova vítězství ve volbách?

    66 minut čtení na kurzy.cz

    kurzy.czVelké banky prodaly své zlato

    Velké banky prodaly své zlato9. 10. 2020 • Po studiu na záhřebské univerzitě se vypracoval v respektovaného obchodníka s dlouhou pracovní historií v odvětví finančních služeb. Zkušený finanční a investiční analytik vlastnící Advanced CySEC Certification je od roku 2019 managementu zodpovědný za řízení portfolia ve společnosti BCM Begin Capital Markets CY Ltd. Zároveň je hlavním analytikem brokera CapitalPanda.

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    fxstreet.czSpekulanti snižují své sázky na růst zlata

    Spekulanti snižují své sázky na růst zlata8. 10. 2020 • Sledování pravidelného COT reportu může někdy napovědět, jak aktuálně velcí hráči přemýšlejí nad dalším vývojem některých komodit. V pátek zveřejněný COT report ukázal, že velcí spekulanti na zlatě začali méně sázet na další růst zlata a stagnující cena napovídá, že růstu možná nepomůže ani další fiskální stimulus z USA. Zlato se začátkem týdne drží těsně nad 1900 dolary za trojskou unci.

    3 minuty čtení na fxstreet.cz

    cryptosvet.czCena zlata neprorazila trendovou linii rezistence, býci potřebuji nabrat sílu

    Cena zlata neprorazila trendovou linii rezistence, býci potřebuji nabrat sílu8. 10. 2020 • Cena zlata včera dala krátkodobý medvědí signál, když prolomila support 1895 USD a nemohla se udržet nad 1900 USD. Jak už jsme mnohokrát řekli, úroveň 1900 USD je důležitá křižovatka, protože kdysi byla klíčovým supportem a teď je klíčovou rezistencí. Býci se musí držet nad ní.

    2 minuty čtení na cryptosvet.cz

    zlato.czHypermarket Costco začal prodávat zlaté cihly

    Hypermarket Costco začal prodávat zlaté cihly8. 10. 2020 • Nen í to věc, která by byla na týdenních nákupních seznamech domácností, ale hypermarketový gigant Costco přesto začal vedle každodenních potravin nabízet i zlaté a stříbrné cihly. Specialista na hromadné nákupy, běžně známý spíše pro svou filozofii „čím víc koupíš, tím levněji to pořídíš“, nabízí půlkilové cihličky zlata za 24 500 liber (730 370 korun).

    3 minuty čtení na zlato.cz

    lidovky.czCena zlata krátkodobě poklesla. Je ideální čas do něj investovat

    Cena zlata krátkodobě poklesla. Je ideální čas do něj investovat8. 10. 2020 • Nebojte se krátkodobého poklesu ceny zlata. Z dlouhodobého hlediska jeho hodnota roste a v době krize se zlato ukázalo být vždy sázkou na jistotu.

    1 minuta čtení na lidovky.cz

    novinky.czKrádež zlata zachytila v Německu kamera, podezřelou dvojici zadrželi na Děčínsku - Novinky.cz

    8. 10. 2020 • Kriminalisté zadrželi na Děčínsku dva 28leté Čechy, kteří jsou podezřelí z krádeže šperků v Německu. Jednoho z nich zachytila bezpečnostní kamera v momentu, kdy se dal na útěk ze zlatnictví s platem řetízků v rukou. Druhý podezřelý měl čekat na ulici v autě. Obviněným hrozí až pětileté vězení.

    1 minuta čtení na novinky.cz

    ctidoma.czVyužijte raketový růst ceny zlata a zajistěte část majetku před krizí

    Využijte raketový růst ceny zlata a zajistěte část majetku před krizí7. 10. 2020 • Aktuální situace je plná zmatků a nejistot. Nikdo neví, jak na tom ekonomika bude za pár měsíců a zda nás nečeká pokračování zvýšené inflace. Právě teď je tak vhodný čas pro investici do jedné z nejvíce stabilních komodit na světě. Zlaté slitky, mince a cihličky představují jistotu pro uložení hodnoty majetku.

    2 minuty čtení na ctidoma.cz

    zlato.czOdvolací soud v Londýně vyhověl Madurovi

    Odvolací soud v Londýně vyhověl Madurovi7. 10. 2020 • Přetahovaná o venezuelské zlato v hodnotě jedné miliardy amerických dolarů uložené v Bank of England nabrala nový směr, když anglický odvolací soud zrušil rozhodnutí Nejvyššího soudu o tom, koho Británie uznává za právoplatného prezidenta Venezuely.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    fxstreet.czUdrží si kupující zlata úroveň 1900 USD?

    Udrží si kupující zlata úroveň 1900 USD?7. 10. 2020 • Jedním z důvodů může být zpráva z trhu práce minulý pátek. Ta ukázala, že americká ekonomika vytvořila v září 661 tis. pracovních míst a míra nezaměstnanosti klesla na 7,9%.

    3 minuty čtení na fxstreet.cz

    zlato.czZlato za miliardy v utajené operaci nizozemské policie

    Zlato za miliardy v utajené operaci nizozemské policie6. 10. 2020 • Spolu se zlatem v hodnotě 10 miliard eur přestěhovala nizozemská centrální banka do bezpečnějšího trezoru také bankovky v hodnotě dalších 4,5 miliardy eur v rámci utajné operace, kterou provedla královská vojenská policie. Není to ovšem operace poslední, protože ještě jedna podobná, ale ve větším rozsahu, bude ještě následovat.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    denikn.czDoly na dobývání zlata v kyrgyzském Džeruji

    Doly na dobývání zlata v kyrgyzském Džeruji6. 10. 2020 • …obsadili místní lidé, některé části podniku zapálili, jiné vyrabovali. Podobná situace je na dalších zlatých šachtách v Kyrgyzstánu. Násilnosti a rabování provázejí protesty proti výsledkům parlamentních voleb od noci na pondělí. (Knews)

    1 minuta čtení na denikn.cz

    kurzy.czCena zlata ranní fázi evropské seance poklesla a ustoupila z téměř 2týdenního maxima dosaženého v předchozí seanci

    Cena zlata ranní fázi evropské seance poklesla a ustoupila z téměř 2týdenního maxima dosaženého v předchozí seanci6. 10. 2020 • Cena zlata ranní fázi evropské seance poklesla a ustoupila z téměř 2týdenního maxima dosaženého v předchozí seanci, protože se zlepšil sentiment rizika ohledně aktualizace zdravotního stavu US prezidenta D. Trumpa a vyhlídek na stimulační balíček v USA.

    1 minuta čtení na kurzy.cz
    starší novější Archiv minulých let: 2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002

    Články na téme zlato jsou agregovány automaticky z prostředí českého (případně slovenského) internetu. Celý článek o zlatě je vždy k dispozici na webu vydavatele (odkaz s doménou vydavatele je vždy pod citací z článku).