ZlatýINGOT.cz

  • souhrn článků
  • srovnání prodejců
  • Archiv článků o zlatě - víme, kde se o zlatě psalo!

    všechny články o zlatě

    kurzy.czZlato a stříbro nabírá síly k dalšímu postupu.

    Zlato a stříbro nabírá síly k dalšímu postupu.14. 2. 2019Zlato a stříbro aktuálně naplňují prognózy obratu trendů. Po letech stagnace a poklesů pracuje zlato i stříbro na dokončení rozhodujících obratových formací. Pozitivním znakem tohoto vzestupu je mediální nezájem a stále relativně skeptická investorská...

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    zlato.czZe zavaleného dolu na zlato v Libérii vyprostili těla pěti lidí

    Ze zavaleného dolu na zlato v Libérii vyprostili těla pěti lidí13. 2. 2019 • Ze zavaleného nelegálního dolu na zlato v severovýchodní Libérii dnes byla vyproštěna těla pěti obětí. Dalších 35 lidí se stále pohřešuje, uvedl dnes zpravodajský server BBC.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    zlato.czRusko chce zrušit DPH u zlata

    13. 2. 2019 • Ruské ministerstvo financí uvedlo, že zvažuje úplné zrušení daně z přidané hodnoty z nákupu zlata. To by Rusům umožnilo investovat spíš do zlata než do cizích měn. Ministerstvo již dříve uvedlo, že opatření by mohlo také pomoci vrátit kapitál v hodnotě desítek miliard rublů zpátky do země.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    irozhlas.czVýběr z médií: rostoucí poptávka po zlatě, odkládaná těhotenství nebo komplikace chytré karantény

    Výběr z médií: rostoucí poptávka po zlatě, odkládaná těhotenství nebo komplikace chytré karantény12. 2. 2019 • Podle deníku E15 zaznamenali tuzemští obchodníci až čtyřistaprocentní nárůst tržeb, cena zlata v korunách dosáhla rekordní hodnoty. Více v pravidelném výběru z médií, který připravil Radiožurnál.

    3 minuty čtení na irozhlas.cz

    zlato.czChudé nevěsty dostanou od státu zlato

    Chudé nevěsty dostanou od státu zlato12. 2. 2019 • Indický stát Assam dá zlato v hodnotě přibližně 410 britských liber (12 tis. Kč) každé nevěstě z chudé rodiny. Jde o nejnovější předvolební trik, který předchází všeobecným květnovým volbám.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    ihned.czZlato je opět v kurzu

    12. 2. 2019 • Cena zlata se v lednu vrátila nad 1300 dolarů za unci. Nad touto úrovní byla v posledních letech vícekrát, ale tentokrát může být situace poněkud jiná. Výrazně roste objem zlata ve fondech známých jako ETF, které kopírují vývoj burzovních indexů. V nich se přiblížil maximu z roku 2012. Pomocí ETF...

    2 minuty čtení na ihned.cz

    fxstreet.czStoupá poptávka po zlatě. Nakupují i centrální banky.

    11. 2. 2019 • Celosvětová poptávka po zlatě v poslední době opět roste. Spolehlivý uchovatel hodnoty v loňském roce zaznamenal růst zejména díky nákupům centrálních bank. Jednotlivci investují do zlatých mincí.

    5 minut čtení na fxstreet.cz

    info.czProdá Itálie své zlaté rezervy? Vyřešila by tak díry v rozpočtu

    Prodá Itálie své zlaté rezervy? Vyřešila by tak díry v rozpočtu11. 2. 2019 • Italská vládnoucí strana Liga připravila návrh zákona, který by vládě umožnil prodávat zlaté rezervy. Podle dnešní zprávy listu La Stampa vláda zvažuje využití části rezerv, které jsou v držení centrální banky, aby vyplnila mezery v letošním rozpočtu a vyhnula se plánovanému zvýšení daně z přidané hodnoty v roce 2020.

    2 minuty čtení na info.cz

    zlato.czItalové chtějí zalepit deficit zlatem

    1 minuta čtení na zlato.cz

    kurzy.czItálie zvažuje použít zlaté rezervy na zaplnění mezer v rozpočtu

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    zlato.czItálie zvažuje použít zlaté rezervy na zaplnění mezer v rozpočtu

    1 minuta čtení na zlato.cz

    lidovky.czItálie zvažuje použít zlaté rezervy na zaplnění mezer v rozpočtu

    1 minuta čtení na lidovky.cz

    sputniknews.comSalvini chce znárodnit zlaté rezervy a zrušit centrální banku. Elita má obavy

    1 minuta čtení na sputniknews.com

    irozhlas.czPřijde Itálie o část třetích největších zlatých rezerv na světě? Liga jimi chce zaplnit mezery v rozpočtu

    1 minuta čtení na irozhlas.cz

    zlato.czJak to vidí obchodníci

    Jak to vidí obchodníci11. 2. 2019 • Investování do zlata v domácnostech vyspělých ekonomik v lednu po půlroce opět vzrostlo, píše Adrian Ash na webu společnosti BullionVault, jež patří k nejznámějším obchodníkům v oboru fyzického zlata a dalších drahých kovů. A dodává, že od zvolení Donalda Trumpa prezidentem v listopadu 2016 se tak stalo teprve podruhé.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    zlato.czDalší prognóza míří k 1450 dolarům za unci

    Další prognóza míří k 1450 dolarům za unci11. 2. 2019 • Centrální banky rozvinutých zemí provádějí nekonvenční měnovou politiku po celé roky. V jejich čele stojí americká centrální banka. Politická i ekonomická nejistota se zvyšuje – brexit, demonstrace ve Francii, rozpočtová nouze v USA. Mezitím ekonomický růst zpomaluje. USA se v současné době zaměřují pouze na obchodní agendu s Čínou, ale ta se brzy může přesunout i na jiné regiony.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    tyden.czMadurova metoda, jak proměnit bezcenný bolívar ve zlato

    Madurova metoda, jak proměnit bezcenný bolívar ve zlato11. 2. 2019 • Nejúspěšnější finanční operace Venezuely se v posledních letech neodehrávaly na Wall Street, ale v primitivních dolech na jihu země. V době hroutící se...

    5 minut čtení na tyden.cz

    seznamzpravy.czMaduro má plán, jak vyměnit bezcenný bolívar za zlato. Platí jím statisíce horníků, kteří drahý kov těží v žalostných podmínkách

    5 minut čtení na seznamzpravy.cz

    zlato.czReuters: Madurova metoda, jak proměnit bezcenný bolívar ve zlato

    5 minut čtení na zlato.cz

    denik.czJak proměnit bezcenný bolívar ve zlato? Maduro rozjel zoufalý pokus o záchranu

    5 minut čtení na denik.cz

    kurzy.czReuters: Madurova metoda, jak proměnit bezcenný bolívar ve zlato

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    info.czMadurův zoufalý experiment se zlatem. Těžbu nechává amatérům, rezervy drancují v hrozivých podmínkách - Info.cz

    5 minut čtení na info.cz

    ihned.czMadurova vláda získává zlato ”zadarmo”. Venezuelští dělníci ho těží v extrémních podmínkách blízkých 19. století za bezcenný bolívar

    5 minut čtení na ihned.cz

    ceskenoviny.czReuters: Madurova metoda, jak proměnit bezcenný bolívar ve zlato

    5 minut čtení na ceskenoviny.cz

    zlato.czLupiči poztráceli kusy zlata

    8. 2. 2019 • Zloději, kteří se v belgických Antverpách dostali do banky BNP Paribas Fortis, museli prolézat tunely a kanalizačním potrubím. Policie pak na podlaze hlavního trezoru našla poztrácené cihličky zlata, které tam lupiči zanechali, když je zřejmě vyplašil alarm, informoval o tom The Guardian.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    zlato.czVzpoura v centrální bance

    Vzpoura v centrální bance6. 2. 2019 • Režim Nicolase Madura údajně zastavil plány na přemístění 20 tun venezuelského zlata do zámoří kvůli rostoucímu mezinárodnímu tlaku, jenž ztěžuje manipulaci s národním pokladem.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    novinky.czNad venezuelským zlatým pokladem se vznáší otazník

    Nad venezuelským zlatým pokladem se vznáší otazník5. 2. 2019 • Jak se Venezuela propadá do stále hlubší politické a ekonomické krize, je také stále nejistější další osud zhruba dvou set tun státního zlata, které jsou ukryty v tamní centrální bance i v zahraničních trezorech. Dva prezidenti, které nyní země fakticky má, dlouholetý lídr země Nicolás Maduro a vzbouřenecký šéf parlamentu José Guaidó, jenž se prohlásil úřadující hlavou státu, spolu nyní soupeří nejen o moc, ale i o peníze.

    4 minuty čtení na novinky.cz

    fxstreet.czTipy na akcie těžařů zlata pro rok 2019

    Tipy na akcie těžařů zlata pro rok 20195. 2. 2019 • V roce 2018 dosáhly hodnoty akcií na amerických burzách svých historických vrcholů. Rostoucí ceny akcií šly r...

    5 minut čtení na fxstreet.cz
    starší novější Archiv minulých let: 2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002

    Články na téme zlato jsou agregovány automaticky z prostředí českého (případně slovenského) internetu. Celý článek o zlatě je vždy k dispozici na webu vydavatele (odkaz s doménou vydavatele je vždy pod citací z článku).