ZlatýINGOT.cz

  • souhrn článků
  • srovnání prodejců
  • Archiv článků o zlatě - víme, kde se o zlatě psalo!

    všechny články o zlatě

    zlato.czFrancouzi říkají, že zlato na podzim podraží

    Francouzi říkají, že zlato na podzim podraží11. 7. 2018 • Propad ceny zlata se zastavil, protože americký dolar ztrácí svou dosavadní dynamiku. Korporátní a investiční banka Natixis z druhé největší bankovní skupiny ve Francii BPCE ve své pravidelné zprávě zároveň konstatovala, že na jasný trend upřednostňování drahých kovů si investoři musí počkat až do podzimu.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    zlaterezervy.czZlato se odrazilo z kritické podpory (týdenní zpráva o situaci na trhu zlata a stříbra - 27. a 28. týden 2018)

    Zlato se odrazilo z kritické podpory (týdenní zpráva o situaci na trhu zlata a stříbra - 27. a 28. týden 2018)10. 7. 2018 • Aktuálně zde máme dvojitý náraz na ceně 1.238 USD, a pokud bude tato silná technická úroveň v následujících týdnech udržena, budeme možná moci hovořit o tom, že na trhu nastalo souběžně i dno dlouhodobějšího cyklu.

    1 minuta čtení na zlaterezervy.cz

    zlato.czVálka vypukla, zlato posiluje

    Válka vypukla, zlato posiluje10. 7. 2018 • Troyská unce zlata hned po svátcích podražila o deset dolarů a všeobecně se má za to, že na její růst zapůsobila čínsko-americká obchodní válka. Celní tarify vyhlášené minulý pátek oběma stranami bojiště by měly postihnout zboží v hodnotě 34 miliard dolarů.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    ihned.czNa trhu se začínají objevovat dlouhodobější investoři

    Na trhu se začínají objevovat dlouhodobější investoři10. 7. 2018 • Podle Patrika Hudce, hlavního portfolio manažera společnosti Generali Investments CEE, by cenu zlata mohli podpořit mimo jiné i investoři, kteří dávali v poslední době přednost kryptoměnám. Ty jsou podobně jako tento drahý kov považovány za alternativní způsob investování. Za důležitý označil Hudec...

    3 minuty čtení na ihned.cz

    zlato.czVysoké úroky krotí cenu zlata

    Vysoké úroky krotí cenu zlata9. 7. 2018 • Rostoucí obavy z inflace by mohly být hlavním důvodem, proč se zlatu na pokraji obchodní války mezi USA a Čínou stále nedaří. Tvrdí to analýza chicagské finanční skupiny CME, která se věnuje převážně obchodování s deriváty, včetně těch komoditních, mezi něž patří i tzv. papírové zlato.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    kurzy.czZlaté rezervy Velké Británie jsou již nižší než rezervy Kazachstánu

    Zlaté rezervy Velké Británie jsou již nižší než rezervy Kazachstánu9. 7. 2018Zlaté rezervy Kazachstánu se neustále navyšují a v dubnu letošního roku dosáhly úrovně cca 314 tun (cca 10 095 489 Oz). Zajímavostí je, že překonaly zlaté rezervy Velké Británie, která vlastní cca 310 tun (cca 9 966 884 Oz). Kazašské rezervy jsou...

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    osel.czNová syntetická forma zlata je lepší a zlatější, než přírodní verze

    Nová syntetická forma zlata je lepší a zlatější, než přírodní verze7. 7. 2018 • Přírodní zlato je krásně zlaté a také hodně odolné. Mikrokrystaly z pece indického týmu jsou ale ještě více zlaté a ještě odolnější. Neporadí si s nimi ani rtuť, ani hyperkoncetrovaná lučavka královská.

    3 minuty čtení na osel.cz

    patria.czUSA zavedly cla a Čína obratem odpověděla. Bezpečné přístavy jdou dolů

    USA zavedly cla a Čína obratem odpověděla. Bezpečné přístavy jdou dolů6. 7. 2018 • Spojené státy po půlnoci washingtonského času (6:01 našeho času) spustily cla na čínskou produkci v rozsahu 34 miliard amerických dolarů. Čína v souladu se svým avízem odpověděla shodným krokem vůči produkci americké.

    2 minuty čtení na patria.cz

    patria.czBezpečné investiční přístavy pro další krizi

    Bezpečné investiční přístavy pro další krizi6. 7. 2018 • Která finanční aktiva by investorům nejlépe posloužila v případě, že by se dostavil vážný šok? Odpověď na tuto otázku hledá ve své nové analýze hlavní ekonom francouzské banky Natixis Patrick Artus.

    1 minuta čtení na patria.cz

    fxstreet.czZlato bez změny před daty z US trhu práce

    6. 7. 2018 • Drahý kov se obchodoval bez výraznější změny v pátek ráno a pohyboval se kolem úrovně 1,255 USD během Londýnské seance...

    3 minuty čtení na fxstreet.cz

    zlato.czÍránská policie zatkla obchodníky se zlatem

    Íránská policie zatkla obchodníky se zlatem5. 7. 2018 • Íránská policie zatkla v Teheránu dva obchodníky se zlatými mincemi. Ve svém prohlášení, které převzal ázerbajdžánský zpravodajský server Trend uvedla, že zatčené osoby jsou odpovědné za stagnaci prodeje zlatých mincí na trhu, čímž bylo zřejmě míněno, že zlato neoceňovali podle oficiálního kurzu íránského riálu.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    blesk.czÍránská policie zatkla muže, který hromadil zlaté mince

    5. 7. 2018 • Íránská policie zatkla muže, který nahromadil dvě tuny zlatých mincí s cílem hýbat s místním trhem. Za svůj čin si vysloužil přezdívku mincovní sultán. Informoval o tom zpravodajský server BBC.

    1 minuta čtení na blesk.cz

    sputniknews.comVýhodné cihly: Rusko na zlatě vydělalo miliardy. Názor

    Výhodné cihly: Rusko na zlatě vydělalo miliardy. Názor4. 7. 2018 • Ceny zlata jdou i nadále nahoru. Od srpna loňského roku zdražila trojská unce o více než 10 %, na 1 328 dolarů. Za tuto dobu zvýšila Banka Ruska zásoby zlata na rekordní úroveň a stala se největším kupcem drahého kovu mezi světovými centrálními bankami. Kolik vynesly zlaté cihly a co bude s cenami dál, si můžete přečíst v příspěvku Sputniku.

    3 minuty čtení na sputniknews.com

    sputniknews.comV sibiřském lese byl zadržen muž s batohem plným zlata

    V sibiřském lese byl zadržen muž s batohem plným zlata4. 7. 2018 • FSB v jakutském lese zadržela kavkazského rodáka s batohem, který byl plný zlatých cihel a prášek za 34,5 milionu rublů (12 milionů korun), sdělili Sputniku v tiskové službě FSB.

    1 minuta čtení na sputniknews.com

    sputniknews.comFrancouzi našli v sadu zlato v hodnotě desítek tisíc eur a přišli o něj

    Francouzi našli v sadu zlato v hodnotě desítek tisíc eur a přišli o něj4. 7. 2018 • Francouzská dvojice, která našla 28 zlatých ingotů ve vlastním sadu, se bude muset s pokladem rozloučit. Uvádí to The Connexion.

    1 minuta čtení na sputniknews.com
    starší novější Archiv minulých let: 2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002

    Články na téme zlato jsou agregovány automaticky z prostředí českého (případně slovenského) internetu. Celý článek o zlatě je vždy k dispozici na webu vydavatele (odkaz s doménou vydavatele je vždy pod citací z článku).