ZlatýINGOT.cz

  • souhrn článků
  • srovnání prodejců
  • Archiv článků o zlatě - víme, kde se o zlatě psalo!

    všechny články o zlatě

    e15.czCena zlata vystoupala do historických výšin. Vyplatí se do drahého kovu investovat i nyní?

    Cena zlata vystoupala do historických výšin. Vyplatí se do drahého kovu investovat i nyní?4. 4. 2024Zlato letos dosahuje nových a nových rekordů. Tento týden se jeho cena vyšplhala až nad 2300 dolarů za troyskou unci, od začátku roku tak posílilo už o přibližně 11 procent. Kdo nakoupil na podzim zlaté slitky nebo vložil peníze do burzovně obchodovaného fondu kopírujícího cenu zlata, zhodnotil svou investici dokonce o čtvrtinu.

    1 minuta čtení na e15.cz

    novinky.czCena zlata poprvé překonala hranici 2300 dolarů

    4. 4. 2024 • Cena zlata pokračuje v lámání rekordů, poprvé v historii překonala hranici 2300 dolarů (54 000 korun) za troyskou unci (31,1 gramu). K jejímu růstu přispívají vyhlídky na snižování úrokových sazeb ve Spojených státech.

    1 minuta čtení na novinky.cz

    idnes.czZlato zlomilo další rekord. Překonalo metu 2 300 dolarů za troyskou unci

    1 minuta čtení na idnes.cz

    finex.czZlato láme rekordy! Jak do něj nejsnáze investovat?

    Zlato láme rekordy! Jak do něj nejsnáze investovat?4. 4. 2024 • Inflace a geopolitické nepokoje zvyšují cenu zlata. Odborníci tvrdí, že poroste i dál. Je tedy rozumné do něj nyní investovat? A jak na to?

    2 minuty čtení na finex.cz

    newstream.czZlato nezastavuje. Jeho cena vystoupila až na nové rekordní maximum

    Zlato nezastavuje. Jeho cena vystoupila až na nové rekordní maximum4. 4. 2024 • Cena zlata pokračuje v lámání rekordů, poprvé v historii překonala hranici 2300 dolarů (téměř 54 tisíc korun) za troyskou unci (31,1 gramu). K jejímu růstu přispívají vyhlídky na snižování úrokových sazeb ve Spojených státech.

    1 minuta čtení na newstream.cz

    investicniweb.czRůst ceny zlata jako výraz nedůvěry trhu k Fedu

    Růst ceny zlata jako výraz nedůvěry trhu k Fedu3. 4. 2024 • Americká centrální banka letos i přes některé signály odolnosti inflace razí holubičí monetární politiku. Skepse trhu vůči americké centrální bance tedy, zdá se, roste a projevuje se to v rally na trhu se zlatem. Je možné, že Fed dále ztrácí kredibilitu.

    1 minuta čtení na investicniweb.cz

    finex.czZlato pokořilo další rekord! Vyplatí se do něj ještě investovat?

    Zlato pokořilo další rekord! Vyplatí se do něj ještě investovat?3. 4. 2024 • Cena zlata je na novém vrcholu, ale někteří odborníci se domnívají, že dál poroste. Zamysleme se společně nad jeho začleněním do portfolia.

    2 minuty čtení na finex.cz

    mesec.czZlato má nový rekord. Co s ním, když je jeho cena na vrcholu?

    5 minut čtení na mesec.cz

    hn.czVe světě propukla zlatá horečka. Důvodem je úprk investorů do bezpečí a obavy z návratu inflace

    Ve světě propukla zlatá horečka. Důvodem je úprk investorů do bezpečí a obavy z návratu inflace3. 4. 2024 • Pokračující ruská agrese na Ukrajině, letecký útok na íránský konzulát v syrském Damašku, problémy čínského realitního sektoru a zejména obavy investorů z návratu inflace pomáhají cenám zlata k překonávání nových a nových rekordů. Ve středu se tak už jedna unce zlata (31,1 gramu) prodávala za...

    1 minuta čtení na hn.cz

    hlidacipes.orgInvestor Brůna: Proč mě cena zlata nechává chladným a v stříbru je potenciál

    Investor Brůna: Proč mě cena zlata nechává chladným a v stříbru je potenciál3. 4. 2024 • KOMENTÁŘ. Zlato k počátku dubna překonalo rekord. Dosáhlo ceny 2276 dolarů (54 tisíc korun) za unci. Od poloviny února posílilo o téměř patnáct procent. Oproti říjnu 2022 vzrostlo o 38 %. Důvod? Mnozí investoři věří, že americká centrální banka brzy sníží úrokové sazby. Na vrcholu jsou také americké akcie i bitcoin. To, že nahoře jsou zároveň akcie

    2 minuty čtení na hlidacipes.org

    flowee.czSprávný investor dnes nakupuje zlato

    Správný investor dnes nakupuje zlato3. 4. 2024 • Kamennou prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! Nikoliv v přízemí.Abyste nezabloudili, použijte služební vchod (z...

    3 minuty čtení na flowee.cz

    fxstreet.czZlato se nově třpytí

    3. 4. 2024 • Nálety Izraele na Sýrii vyhnaly ceny zlata na nové rekordní maximum. Stříbro dosáhlo nejvyšší úrovně od března 2022 a stejně jako tehdy, i tentokrát sehrála svou roli geopolitika. Ozbrojené konflikty na Ukrajině a na Blízkém východě a nedůvěra ve fiat měny dál slouží drahým kovům jako podpora, i když jejich rally může na pozadí posilujícího dolaru a rostoucích výnosů amerických státních dluhopisů působit překvapivě.

    5 minut čtení na fxstreet.cz

    kurzy.czK tomu dluhu USA každých 100 dní - Cena zlata stále stoupá. Zásadní vliv na růst má Čína i státní dluh USA

    K tomu dluhu USA každých 100 dní - Cena zlata stále stoupá. Zásadní vliv na růst má Čína i státní dluh USA3. 4. 2024 • pan ponožka: Když USA můžou tisknout ničím nekrytou rezervní měnu ze vzduchu,. K tomu dluhu USA každých 100 dní - Cena zlata stále stoupá. Zásadní vliv na růst má Čína i státní dluh USA. Titulky názorů. Na těchto stránkách jsou názory našich uživatelů na vybraná finanční témata.

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    zlato.czDalší globální centrum obchodu se zlatem

    Další globální centrum obchodu se zlatem2. 4. 2024 • Investoři se obvykle obracejí ke zlatu v obdobích kolísání trhu nebo hospodářského útlumu. V současné době je trh svědkem silného dolaru a vysokých zisků z investic do akcií a kryptoměn.

    2 minuty čtení na zlato.cz

    nova.czCeny zlata vystřelily na historické maximum. Mohou za to i klesající úrokové sazby

    Ceny zlata vystřelily na historické maximum. Mohou za to i klesající úrokové sazby2. 4. 2024 • V rekordní ceně zlata se odráží jak nejistota na světových trzích, tak i klesající úrokové sazby. Podle ekonoma Štěpána Křečka se tak potvrzuje, že v nejisté době je investice do zlata nejbezpečnějším způsobem uložení peněz.

    2 minuty čtení na nova.cz

    kurzy.czZlato šplhá na čerstvý rekord

    Zlato šplhá na čerstvý rekord2. 4. 2024 • Rally na trhu zlata nevidí žádné známky uvolnění. Drahý kov je dnes o více než 1 % výše a poprvé v historii se vyšplhal nad hranici 2 270 USD za unci. Zdá se, že v dnešním pohybu výše hrají klíčovou roli oslabení USD a bezpečné útočiště.

    2 minuty čtení na kurzy.cz

    kurzy.czCena zlata explodovala, Fed ztrácí důvěru trhu

    Cena zlata explodovala, Fed ztrácí důvěru trhu2. 4. 2024 • Americká centrální banka letos i přes mnohé znaky odolné inflace razí holubičí monetární politiku, což vede k rostoucí skepsi trhu a to mohlo výrazně podpořit růst ceny zlata. Je tak možné, že americký Fed ztrácí kredibilitu, říká analytik BHS Timur

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    zlato.czCena zlata explodovala

    4 minuty čtení na zlato.cz

    faei.czCena zlata explodovala, Fed ztrácí důvěru trhu

    3 minuty čtení na faei.cz
    starší novější Archiv minulých let: 2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002

    Články na téme zlato jsou agregovány automaticky z prostředí českého (případně slovenského) internetu. Celý článek o zlatě je vždy k dispozici na webu vydavatele (odkaz s doménou vydavatele je vždy pod citací z článku).