ZlatýINGOT.cz

  • souhrn článků
  • srovnání prodejců
  • Archiv článků o zlatě - víme, kde se o zlatě psalo!

    všechny články o zlatě

    kurzy.czK zamyšlení co vše nahrává k růstu ceny zlata - Zlato nad úrovní 2020 USD

    K zamyšlení co vše nahrává k růstu ceny zlata - Zlato nad úrovní 2020 USD4. 4. 2023 • Globální dluh (oficiální), nepočítaje nekryté závazky, překročil ke konci roku. K zamyšlení co vše nahrává k růstu ceny zlata - Zlato nad úrovní 2020 USD. Titulky názorů. Na těchto stránkách jsou názory našich uživatelů na vybraná finanční témata.

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    kurzy.czZlato 2017 USD a neco EUR/USD 1 095 ...hmmm znamena to US IR up? - Akcie ČEZ

    4. 4. 2023 • Takze to vypada, ze se skutecne neco deje, co zde zatim nevime ? Protoze pokud. Zlato 2017 USD a neco EUR/USD 1 095 ...hmmm znamena to US IR up? - Akcie ČEZ. Titulky názorů. Na těchto stránkách jsou názory našich uživatelů na vybraná finanční témata.

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    newstream.czZlato zdražuje nad 2000 dolarů za unci. Je nejvýš od invaze

    Zlato zdražuje nad 2000 dolarů za unci. Je nejvýš od invaze4. 4. 2023 • Cena zlata dnes překonala důležitou hranici 2000 dolarů (téměř 43 tisíc korun) za troyskou unci (31,1 gramu) a stoupla až na nejvyšší hodnotu od loňského března.

    1 minuta čtení na newstream.cz

    kurzy.czZlato nad úrovní 2020 USD

    Zlato nad úrovní 2020 USD4. 4. 2023 • Slabší makrodata vyvíjejí tlak na USD a my jsme svědky výrazného poklesu výnosů dluhopisů. Konečná hodnota JOLTS byla poprvé od května 2021 pod úrovní 10 milionů, což signalizuje oslabování amerického trhu práce. Zlato tváří v tvář obavám z recese získ...

    2 minuty čtení na kurzy.cz

    fxstreet.czRetest cenové úrovně

    3. 4. 2023 • Představujeme vám exkluzivní seminář se zástupci profesionálního vývojářského týmu a týmu full-time traderů obchodující pomocí automatických obchodních systémů (AOS) ve společnosti FXstreet.cz. Hlavní náplní semináře je profesionální využití, optimalizace a zároveň ziskové obchodování pomocí automatických obchodních systémů pro obchodní platformu MetaTrader včetně praktických ukázek. Naučíte se mimo jiné správně ověřovat (backtestovat) ziskovost AOS a následně AOS reálně využívat v praxi k dosažení ziskových výsledků. Ukážeme vám, jak sestavit kompletní strukturu a logiku obchodního systému pro převod do plně automatické podoby ve struktuře AOS. Představíme vám také naše vnímání, obchodní přístupy a strategie pomocí AOS.

    4 minuty čtení na fxstreet.cz

    denik.czPoptávka po zlatě roste. V Ostravě je k vidění unikátní investiční mince

    Poptávka po zlatě roste. V Ostravě je k vidění unikátní investiční mince3. 4. 2023 • S rostoucí inflací ve světě roste i poptávka po zlatě a s ní také jeho cena. Zlato se stalo v poslední době opět vyhledávanou komoditou. Napomáhá k tomu i krach světových bank, ať už v Americe nebo ve Švýcarsku.

    2 minuty čtení na denik.cz

    zlato.czForbes: V létě zlato zdraží na 2 300 dolarů za unci

    Forbes: V létě zlato zdraží na 2 300 dolarů za unci3. 4. 2023 • Technické rozbory dalšího vývoje ceny zlata jsou si dnes podobné. Shodují se v tom, že cena zlata, která byla ještě nedávno označována za špičkovou, se nyní stává spodní hranicí. Dokumentuje to například výrok, že zlato kleslo pod 1 950 dolarů za unci v rámci konsolidace svého dvoutýdenního rozpětí.

    2 minuty čtení na zlato.cz

    kurzy.czZlato a stříbro jsou mezi Čechy stále populárnější. Jejich prodejci, společnosti Zlaťáky.cz, vzrostly meziročně tržby o desetinu

    Zlato a stříbro jsou mezi Čechy stále populárnější. Jejich prodejci, společnosti Zlaťáky.cz, vzrostly meziročně tržby o desetinu3. 4. 2023 • Lidé u nákupu zlata stále preferují nákup na dálku před návštěvou prodejny. Zatímco přímo v prodejně loni nakoupilo přes 8 tisíc zákazníků, u e-shopu šlo o více než 21 tisíc zákazníků V porovnání s loňským rokem se však ukazuje, že zájem o kamenné prodejn

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    seznamzpravy.czZlatá horečka v Senegalu stoupá. S ní i bída, kriminalita a radikalizace

    Zlatá horečka v Senegalu stoupá. S ní i bída, kriminalita a radikalizace2. 4. 2023 • S klesajícími životními podmínkami zkouší mnoho mladých Západoafričanů najít štěstí v dolech, chtějí nalézt kus zlata a začít nový život. Ne všem se to podaří.

    1 minuta čtení na seznamzpravy.cz

    zlato.czBanky dolů, úroky nahoru a zlato vpřed

    Banky dolů, úroky nahoru a zlato vpřed2. 4. 2023Zlatá laťka 2 000 dolarů za troyskou unci je stále nadohled, což není po jejím krátkodobém překonání obvyklé. Svědčí to však o tom, že v bankovním systému ještě není klid, což dosvědčuje i propad akcií malých bank v USA, což byl na konci týdne jediný sektor v mínusu. Prognózy velkých bankovních domů však další skok přes 2 000 dolarů za unci nyní nepředpokládají.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    kurzy.czZlato: stále podinvestováno (spekulanty i ETF)!

    Zlato: stále podinvestováno (spekulanty i ETF)!1. 4. 2023 • Před týdnem jsme se podrobněji podívali na COT (commitment of traders) report, vykazující nárůst spekulativních pozic z dna přibližně před měsícem. Mezitím se zveřejnili zprávy za další dva týdny, k 21. a 28.

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    zlato.czBěhem války Rusko nakoupilo milion uncí zlata

    Během války Rusko nakoupilo milion uncí zlata31. 3. 2023 • Ruská centrální banka a další vládní resorty přestaly zveřejňovat ekonomická data poté, co Západ zasáhl Moskvu balíkem bezprecedentních sankcí kvůli přepadení Ukrajiny. Nijak ale netajila, že od března minulého roku zastavila nákupy zlata a veškerou domácí těžbu přenechala komerčním bankám.

    2 minuty čtení na zlato.cz

    kryptomagazin.czCo ovlivňuje cenu zlata?

    Co ovlivňuje cenu zlata?31. 3. 2023 • Inflace znehodnocuje peníze. Proto lidé hledají ochranu před inflací prostřednictvím investic do jiných finančních nástrojů, jako je například zlato.

    2 minuty čtení na kryptomagazin.cz

    fxstreet.czCena zlata v korunách vzrostla až o 12 procent. Letos může překročit historická maxima

    30. 3. 2023 • Rozložení úspor do zlata láká drobné střadatele i velké investory. Poptávka se za poslední rok udržuje na rekordních úrovních z roku 2021. Roste i cena zlata. Ta začátkem dubna překonala hranici dvou tisíc dolarů za trojskou unci. Podle odhadů poroste dál.

    7 minut čtení na fxstreet.cz

    zlato.czDrží cenu zlata nejistota kolem Deutsche Bank?

    Drží cenu zlata nejistota kolem Deutsche Bank?30. 3. 2023 • Podle aktuálních příznaků by cena zlata měla zůstat stabilní až do květnového zasedání amerických centrálních bankéřů. Proslechlo se, že jejich předseda Jerome Powell na soukromé schůzce s kongresmanem Kevinem Hernem prozradil, že ještě jedno zvýšení úrokové sazby přijde. Ke všeobecnému překvapení to však s trhy neudělalo vůbec nic, protože tomu prostě nevěří a usuzují, že šlo jen o vypuštění balónku, jak je nyní v módě u našich vládních představitelů.

    3 minuty čtení na zlato.cz
    starší novější Archiv minulých let: 2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002

    Články na téme zlato jsou agregovány automaticky z prostředí českého (případně slovenského) internetu. Celý článek o zlatě je vždy k dispozici na webu vydavatele (odkaz s doménou vydavatele je vždy pod citací z článku).