ZlatýINGOT.cz

  • souhrn článků
  • srovnání prodejců
  • Archiv článků o zlatě - víme, kde se o zlatě psalo!

    všechny články o zlatě

    zlato.czPaul Tudor Jones: Zlato bude jásat

    Paul Tudor Jones: Zlato bude jásat19. 8. 2019 • Poptávka po zlatu se rozjela z obav před rozbuškami fiskálních a geopolitických katalyzátorů – od náznaků centrální banky USA ohledně snížení úroků až po vařící se konflikt s Íránem. Údajně však existuje pouze jeden klíčový trend, který tlačí zlato nahoru za 1700 dolarů za unci bez ohledu na denní zprávy. A tím je stále sílící úprk od dolaru.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    kurzy.czCo se děje na trhu s mědí, zlatem, platinou a ropou?

    Co se děje na trhu s mědí, zlatem, platinou a ropou?16. 8. 2019 • Co nám v tuto chvíli říkají grafy o směřování mědi, zlata, platiny a surové ropy? Měď vykazuje vidinu dobrého krátkodobého vývoje a spíše než na zlato se v krátkém období zaměřte na platinu.

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    moneymag.czCo se děje na trhu s mědí, zlatem, platinou a ropou?

    3 minuty čtení na moneymag.cz

    zlato.czV USA je zlato investicí měsíce

    V USA je zlato investicí měsíce16. 8. 2019Zlato se stalo investicí měsíce již v červenci, nyní se výhled ještě zvýšil. Dnešní cena drahého kovu koreluje s Indexem bolesti. Ten vyjadřuje, jak velké procento dluhopisů jednotlivých států nic nevynáší.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    fxstreet.czNedostupné zlato

    16. 8. 2019Zlato je nyní pro nás drahé. Situace je podobná na celém světě. K růstu cen zlata přispěly centrální banky, které jej nakoupily do svých sejfů i jejich strategie.

    5 minut čtení na fxstreet.cz

    zlaterezervy.czJe zlato na vrcholu?

    Je zlato na vrcholu?15. 8. 2019 • Cena zlata dosáhla v tomto týdnu nového historického vrcholu v mnoha měnách, vyjma ceny v amerických dolarech. Je současný růst již vyčerpaný, nebo můžeme naopak v následujících měsících očekávat další posilování ceny zlata?

    1 minuta čtení na zlaterezervy.cz

    mesec.czZa troyskou unci zlata zaplatíte 35 000 Kč. Je nejdražší v historii

    15. 8. 2019 • Cena jedné troyské unce zlata (odpovídá 31,1 gramu) se minulý týden na londýnské burze LBMA vyšplhala na hranici 1500 dolarů, což odpovídá 35 000 Kč. Cena zlata tak pro Čechy dosáhla svého historického maxima. K růstu ceny drahého kovu podle Davida Maráška mimo jiné přispěly centrální banky.

    1 minuta čtení na mesec.cz

    e15.czAnalytici: investujte raději do akcií Microsoftu a zlata než do amerických dluhopisů

    Analytici: investujte raději do akcií Microsoftu a zlata než do amerických dluhopisů15. 8. 2019 • Výnos dluhopisů americké vlády se splatností deseti let se dnes výrazněji dostal pod výnos krátkodobých dvouletých dluhopisů. Stalo se tak poprvé od roku 2007. To zapříčinilo i největší letošní propad amerických akcií u klíčového Dow Jones indexu. Ten odepsal v rámci středečního obchodování přes tři procenta. Jak by na to podle analytiků oslovených serverem E15.cz měli reagovat investoři?

    3 minuty čtení na e15.cz

    fxstreet.czKam směřuje zlato

    15. 8. 2019Zlato má za sebou od začátku tisíciletí poměrně bouřlivý vývoj. V srpnu letošního roku na sebe opět upozornilo, překonalo hranici 1 500 USD za trojskou unci a je nejdražší za posledních šest let. Pro pochopení současného vývoje jeho ceny je dobré ohlédnout se zpět. Jaké faktory hnaly cenu k rekordu roku 2011? A dá se situace připodobnit té současné? Co táhne zlato vzhůru dnes?

    9 minut čtení na fxstreet.cz

    zlato.czFinanční manažeři nakupují zlato

    15. 8. 2019 • Cena zlata se i na počátku tohoto týdne stabilizovala nad 1500 dolary za unci. Důvodem je, že se zatím neobjevily nové zprávy, které by vyplašily, nebo naopak uklidnily trhy. Všechny hedgeové fondy si už vyšlapaly zlatou cestičku do bezpečí a spekulanti dál sázejí na růst ceny zlata.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    zlato.czZlatý třpyt uprostřed paniky a neklidu na trzích

    Zlatý třpyt uprostřed paniky a neklidu na trzích15. 8. 2019 • Žlutý kov je nejdražší od dubna 2013. Investoři se totiž snaží uklidit svá aktiva do sice nevýnosných, ale bezpečných pozic. Je to způsobeno řadou globálních faktorů od stupňujícího se napětí kolem demonstrací v Hongkongu, propadu argentinského pesa, italské politiky a zpomalování globálního hospodářství.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    lidovky.czZlato pro Čechy nikdy nebylo dražší. Expert: K růstu přispěly centrální banky, Polsko doslova šokovalo trhy

    Zlato pro Čechy nikdy nebylo dražší. Expert: K růstu přispěly centrální banky, Polsko doslova šokovalo trhy14. 8. 2019 • Minulý týden dosáhla cena jedné troyské unce zlata (31,1 gramu) na londýnské burze LBMA 1500 dolarů. „V korunách se tak přiblížila hranici 35 tisíc korun, což znamená, že pro Čechy nikdy v historii nebylo zlato dražší,“ říká David Marášek, šéf společnosti Zlato, která se zabývá prodejem investičního zlata.

    3 minuty čtení na lidovky.cz

    lidovky.czZlato pro Čechy nikdy nebylo dražší. Expert: K růstu přispěly centrální banky, Polsko doslova šokovalo trhy

    Zlato pro Čechy nikdy nebylo dražší. Expert: K růstu přispěly centrální banky, Polsko doslova šokovalo trhy14. 8. 2019 • Minulý týden dosáhla cena jedné troyské unce zlata (31,1 gramu) na londýnské burze LBMA 1500 dolarů. „V korunách se tak přiblížila hranici 35 tisíc korun, což znamená, že pro Čechy nikdy v historii nebylo zlato dražší,“ říká David Marášek, šéf společnosti Zlato, která se zabývá prodejem investičního zlata.

    3 minuty čtení na lidovky.cz

    applecrunch.czTěžba zlata ohrožuje lososy. Apple začal spolupracovat z organizací, která jim navrací domov

    Těžba zlata ohrožuje lososy. Apple začal spolupracovat z organizací, která jim navrací domov14. 8. 2019Zlato v dnešní době už dávno netěží nadšenci doufající v rychlé zbohatnutí, ale jinak se mnoho nezměnilo – techniky jsou podobné, ač efektivnější a místa bývají často stejná. Stále tak probíhá těžba zlata na řece Klondike, kde na konci 19. století proběhla zlatá horečka. Jak tomu naneštěstí často bývá, tatáž řeka je zároveň zásadní částí...

    4 minuty čtení na applecrunch.cz

    fxstreet.czMarket Alert: Co můžeme dále očekávat na zlatě a stříbře?

    14. 8. 2019 • Ceny zlata propadly až o 50 dolarů za unci po zveřejnění rozhodnutí americké administrativy o pozdržení některých cen na importy z Číny. Jedná se o počátek konce výjimečné rally z posledních měsíců? A jak by se mohly poslední události dotknout stříbra, které mezi koncem května a polovinou srpna přidalo pětinu své ceny? Na tyto dva horké trhy se podíváme v dnešní analýze.

    5 minut čtení na fxstreet.cz

    kurzy.czAkcie prudce posilují, zlato padá na základě zpráv o odložení cel na Čínu

    Akcie prudce posilují, zlato padá na základě zpráv o odložení cel na Čínu13. 8. 2019 • Nálada na trzích se výrazně zlepšila po zprávách, že se americké ministerstvo financí rozhodlo na základě "zdravotních a bezpečnostních faktorů" vyjmou některé zboží z desetiprocentních cel, které začnou platit od začátku příštího měsíce. Akciové trhy ...

    2 minuty čtení na kurzy.cz

    fxstreet.czOdklad cel na část čínského zboží poslal akciové trhy nahoru

    4 minuty čtení na fxstreet.cz
    starší novější Archiv minulých let: 2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002

    Články na téme zlato jsou agregovány automaticky z prostředí českého (případně slovenského) internetu. Celý článek o zlatě je vždy k dispozici na webu vydavatele (odkaz s doménou vydavatele je vždy pod citací z článku).