ZlatýINGOT.cz

  • souhrn článků
  • srovnání prodejců
  • Archiv článků o zlatě - víme, kde se o zlatě psalo!

    všechny články o zlatě

    ceskenoviny.czZlato je kvůli vyostření obchodní války na maximu za šest let

    Zlato je kvůli vyostření obchodní války na maximu za šest let26. 8. 2019Zlato v pátek těžilo ze záplavy tweetů (amerického) prezidenta (Donalda) Trumpa," řekl agentuře Reuters analytik Stephen Innes ze společnosti VM Markets.

    2 minuty čtení na ceskenoviny.cz

    ihned.czZlato je kvůli obchodnímu napětí nejvýše za šest let. Od začátku roku jeho cena vzrostla o pětinu

    1 minuta čtení na ihned.cz

    novinky.czZlato je kvůli vyostření obchodní války nejdražší za šest let - Novinky.cz

    2 minuty čtení na novinky.cz

    fxstreet.czZlato je kvůli vyostření obchodní války na maximu za šest let

    4 minuty čtení na fxstreet.cz

    fio.czZlato v reakci na obchodní napětí mezi USA a Čínou dosáhlo na nové šestileté maximum

    1 minuta čtení na fio.cz

    euro.czZlato je na nejvyšší hodnotě za posledních šest let, posiluje ho vyostření obchodní války - Euro.cz

    Zlato je na nejvyšší hodnotě za posledních šest let, posiluje ho vyostření obchodní války - Euro.cz26. 8. 2019Zlato je kvůli dalšímu vyostření obchodní války mezi Spojenými státy a Čínou na maximu za více než šest let. Brzy ráno jeho cena během obchodování v Asii přidávala více než jedno procento na 1554,56 dolaru za troyskou unci (oz; 31,1 gramu), a bylo tak nejdražší od dubna 2013. Zlato je obecně považováno za bezpečnou investici v období nejistoty.

    2 minuty čtení na euro.cz

    cryptosvet.czZlatý standard a digitální zlato: Proč je Bitcoin nad zlato?

    Zlatý standard a digitální zlato: Proč je Bitcoin nad zlato?25. 8. 2019Zlatý standard je pasé. Banky už nemají sklepy plné zlatých cihel, a to je dobře. Zlato je totiž investiční bublina. Bitcoin ne. I proto je nad zlato.

    9 minut čtení na cryptosvet.cz

    patria.czS nákupem zlata se odjakživa pojí obrovské riziko

    S nákupem zlata se odjakživa pojí obrovské riziko23. 8. 2019 • Ve článku „Mobius: Kupujte zlato za každou cenu“ se mimo jiné můžeme dočíst, že „známý investor Mark Mobius plošně doporučuje akumulovat zlato to za jakoukoliv cenu.

    1 minuta čtení na patria.cz

    roklen24.czZlato: Risk, nebo zisk?

    23. 8. 2019 • U zlata zatím udržujeme býčí prognózu s technickým cílem na 1 585 USD/unci. V krátkém období však zvýšené dlouhé pozice nadále představují problém. Trh nutně potřebuje katalyzátor, který jej pošle výš, aby se vyhnul pokušení realizovat zisky z nedávno etablovaných dlouhých pozic.

    3 minuty čtení na roklen24.cz

    moneymag.czZlato: Risk nebo skvělá investice?

    Zlato: Risk nebo skvělá investice?23. 8. 2019 • KOMENTÁŘ: U zlata zatím udržujeme býčí prognózu s technickým cílem na 1 585 USD/unci. V krátkém období však zvýšené dlouhé pozice nadále představují problém. Trh nutně potřebuje katalyzátor, který jej pošle výš, aby se vyhnul pokušení realizovat zisky z nedávno etablovaných dlouhých pozic, říká Ole Hansen, hlavní komoditní stratég Saxo Bank.

    3 minuty čtení na moneymag.cz

    kurzy.czS nákupem zlata se odjakživa pojí obrovské riziko

    S nákupem zlata se odjakživa pojí obrovské riziko23. 8. 2019 • Ve článku „Mobius: Kupujte zlato za každou cenu“ se mimo jiné můžeme dočíst, že „známý investor Mark Mobius plošně doporučuje akumulovat zlato to za jakoukoliv cenu.

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    kurzy.czZlato: risk nebo zisk?

    Zlato: risk nebo zisk?23. 8. 2019 • U zlata zatím udržujeme býčí prognózu s technickým cílem na 1 585 USD/unci. V krátkém období však zvýšené dlouhé pozice nadále představují problém. Trh nutně potřebuje katalyzátor, který jej pošle výš, aby se vyhnul pokušení realizovat zisky z nedávno...

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    zlato.czDovoz zlata do Británie stoupl o tisíc procent

    Dovoz zlata do Británie stoupl o tisíc procent23. 8. 2019 • Britský dovoz zlata ze Švýcarska dosáhl v červenci šestiletého maxima navzdory tomu, že cena drahého kovu rostla. Podle webových stránek švýcarské federální celní správy, bylo do Velké Británie vyvezeno 90,7 tuny žlutého kovu – nejvíc od září 2012.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    seznamzpravy.czZlato je nejdražší za šest let, jeho cenu zvedají Trumpovy tweety středního doletu

    Zlato je nejdražší za šest let, jeho cenu zvedají Trumpovy tweety středního doletu22. 8. 2019 • Obchodní válka mezi Spojenými státy a Čínou a viditelné zpomalení světové ekonomiky zvedají cenu drahých kovů.

    3 minuty čtení na seznamzpravy.cz

    zlato.czMobius: Kupujte zlato za každou cenu!

    Mobius: Kupujte zlato za každou cenu!22. 8. 2019 • Veterán mezi investory Mark Mobius, spoluzakladatel a partner londýnské investiční firmy Mobius Capital Partners, v rozhovoru pro TV Bloomberg prohlásil, že nyní je potřeba kupovat zlato na všech cenových úrovních.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    zlaterezervy.czExporty zlata ze Švýcarska do Velké Británie vzrostly na 6leté maximum

    Exporty zlata ze Švýcarska do Velké Británie vzrostly na 6leté maximum21. 8. 2019Zlato směřuje do Londýna z toho důvodu, že Londýn je centrem úschovy vzácných kovů největších světových ETF fondů. Rostoucí cena zlata značně zvedla poptávku

    1 minuta čtení na zlaterezervy.cz

    zlato.czRehabilitace zlata

    Rehabilitace zlata21. 8. 2019 • Zvýšení ceny zlata se podle největšího obchodníka s tímto kovem v Evropě – společnosti Degussa, jeví jako „doháněcí“ cena. Zlato se podle něj obchodovalo už dost dlouho se slevou. Teď však existuje mnoho faktorů, které svědčí o neustálém zvyšování poptávky, což by se mělo do budoucna promítnout do vyšších cen.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    zlato.czBankovní prognózy ceny zlata

    Bankovní prognózy ceny zlata20. 8. 2019 • Závěr minulého týdne přinesl balík nových prognóz ceny zlata zejména od velkých bankovních instutucí. V nové zprávě zvyšuje Deutsche Bank svůj cenový cíl pro zlato na následujících šest čtvrtletí. V tom prvním (do podzimu) má dosáhnout úrovně 1575 dolarů za troyskou unci. V šestém by pak zlato mělo přesáhnout 1700 dolarů za unci.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    zlato.czSaxo Bank: Za růstem zlata je propad dluhopisů

    Saxo Bank: Za růstem zlata je propad dluhopisů19. 8. 2019 • Saxo Bank se přidala k těm, kteří tvrdí, že růst ceny zlata zůstává většinou dluhopisovým příběhem. Pokles výnosů státních dluhopisů dospěl tak daleko, že dluhopisy v hodnotě téměř 16 bilionů dolarů, zejména z Evropy a Japonska, nyní celosvětově vynášejí méně než nulu.

    1 minuta čtení na zlato.cz
    starší novější Archiv minulých let: 2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002

    Články na téme zlato jsou agregovány automaticky z prostředí českého (případně slovenského) internetu. Celý článek o zlatě je vždy k dispozici na webu vydavatele (odkaz s doménou vydavatele je vždy pod citací z článku).