ZlatýINGOT.cz

  • souhrn článků
  • srovnání prodejců
  • Archiv článků o zlatě - víme, kde se o zlatě psalo!

    všechny články o zlatě

    mistnikultura.czGenerála Heliodora Píku připomene zlatý dukát a stříbrná pamětní medaile

    Generála Heliodora Píku připomene zlatý dukát a stříbrná pamětní medaile11. 6. 2018 • R: Česká mincovna vzdává hold generálu Heliodoru Píkovi na zlatém dukátu a stříbrné medaili. V rámci sběratelské série Národní hrdinové se jedná letos o druhou emisi, která připomíná další významnou osobnost, která svůj život zasvětila boji za svou zem. Heliodor Píka nikdy nezradil své ideály, za což zaplatil svým životem, kdy byl po vykonstruovaném procesu v roce 1949 popraven.

    3 minuty čtení na mistnikultura.cz

    kurzy.czZlato a stříbro je připraveno na letní cenovou „rally“

    Zlato a stříbro je připraveno na letní cenovou „rally“11. 6. 2018 • Americká centrální banka (FED) pokračuje v utahování měnové politiky. Trhy proto očekávají, že během červnového zasedání opět zvýší úrokové sazby. Dlouhodobé zkušenosti i aktuální situace na trzích napovídají, že v této době dojde s největší...

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    reflex.czU Kolumbie objevili 300 let starou loď, která zřejmě vezla zlatý poklad. Mluví se o největším objevu historie

    U Kolumbie objevili 300 let starou loď, která zřejmě vezla zlatý poklad. Mluví se o největším objevu historie10. 6. 2018 • Největší poklad v dějinách, poklad, který má hodnotu biliony dolarů, objev světového formátu. V takovýchto superlativech se nyní v Kolumbii i dalších jihoamerických státech hovoří o ztroskotané galeoně, kterou potápěči objevili u břehů Cartageny. Přestože kolumbijský prezident Juan Manuel Santos prohlásil poklad za kolumbijský, UNESCO i další instituce upozorňují, že to s nárokem na cennou loď není tak jednoduché.

    2 minuty čtení na reflex.cz

    zlato.czZlato je připraveno na velký zlom, tvrdí expert

    Zlato je připraveno na velký zlom, tvrdí expert8. 6. 2018 • Po nekonečně dlouhém a spíše neziskovém než ziskovém trhu, by zlato mohlo opět získat patřičný respekt. Vyhlídky zlatých akcií začínají vypadat slibně. Geopolitická rizika, nejistoty kolem Trumpa a potenciální inflační tlak, by podle Joe Fostera, manažera fondu VanEck International Investors Gold Fund, mohly přivodit zvrat na trhu vzácných kovů.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    kurzy.czV nejbližších hodinách či dnech se pravděpodobně objeví příležitost nakoupit zlato za skvělé ceny

    V nejbližších hodinách či dnech se pravděpodobně objeví příležitost nakoupit zlato za skvělé ceny8. 6. 2018 • Trh a také analytici očekávají krátkodobý pokles cen drahých kovů, který může právě nyní přinést zajímavou příležitost pro investory k nákupu zlata za velmi atraktivní ceny. Vzhledem k očekávání trhů, že americká centrální banka na svém plánovaném...

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    kurzy.czImport zlata do Turecka se v roce 2017 více něž ztrojnásobil

    Import zlata do Turecka se v roce 2017 více něž ztrojnásobil6. 6. 2018 • V dnešním dynamickém, globálním světě se vše mění ohromnou rychlostí. Toto propojení ve všech směrech vytváří nejen množství příležitostí, ale rovněž ohromné...

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    zlato.czVenezuela se snaží nepřijít o všechno zlato

    Venezuela se snaží nepřijít o všechno zlato6. 6. 2018 • Venezuelská centrální banka v dubnu vyplatila americké bance Citi 172 milionů dolarů, aby získala část zlata, které poskytla jako záruku v rámci swapové operace. Agentuře Reuters to potvrdily dva zdroje obeznámené se situací.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    mesec.czBanka CREDITAS vydává kartu ze zlata. Dostane se jen na stovku klientů

    Banka CREDITAS vydává kartu ze zlata. Dostane se jen na stovku klientů6. 6. 2018 • VIP klienti Banky CREDITAS se zůstatky na účtech v řádech milionů korun se mohou těšit na zlatou kartu, která je opravdu ze zlata. Banka ji pod názvem Real Gold vydává ve spolupráci s Mastercard v limitované edici a jde podle ní o první takovou kartu v Evropě.

    6 minut čtení na mesec.cz

    mesec.czDo Česka dorazily platební karty ze zlata. Do bankomatu je ale raději nedávejte

    2 minuty čtení na mesec.cz

    blesk.czCreditas vydává platební katru ze zlata

    3 minuty čtení na blesk.cz

    euro.czPrvní v Česku i v Evropě. Banka Creditas vydává platební kartu ze zlata

    3 minuty čtení na euro.cz

    denik.czBanka Creditas přichází s první platební kartou z opravdového zlata

    5 minut čtení na denik.cz

    zlato.czCreditas vydává platební kartu ze zlata

    3 minuty čtení na zlato.cz

    aktualne.czČeská banka přichází s první platební kartou z opravdového zlata, je sedmkrát těžší než obyčejná

    6 minut čtení na aktualne.cz

    roklen24.czČesko má první platební kartu z pravého zlata

    2 minuty čtení na roklen24.cz

    patria.czZlato by mohlo za rok vzrůst až na 1 400 USD díky mocné síle slabého dolaru

    Zlato by mohlo za rok vzrůst až na 1 400 USD díky mocné síle slabého dolaru5. 6. 2018Zlato sice vykázalo pokles druhý měsíc za sebou, ale je připravené setřást melancholii a v roce 2019 růst s tím, jak dolar oslabí. Rostoucí dolar táhl od 11.

    1 minuta čtení na patria.cz

    patria.czZlato by mohlo za rok vzrůst až na 1 400 USD díky mocné síle slabého dolaru

    Zlato by mohlo za rok vzrůst až na 1 400 USD díky mocné síle slabého dolaru5. 6. 2018Zlato sice vykázalo pokles druhý měsíc za sebou, ale je připravené setřást melancholii a v roce 2019 růst s tím, jak dolar oslabí. Rostoucí dolar táhl od 11.

    1 minuta čtení na patria.cz

    kurzy.czZlato by mohlo za rok vzrůst až na 1 400 USD díky mocné síle slabého dolaru

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    zlato.czBerlínská šperkařka vede tažení za fair-trade se zlatem

    5. 6. 2018 • Jako většina pozoruhodných a současně nejspíš i osudových nápadů je i ten Guyy Merkleové (31) překvapivě prostý. Proč by se označení fair-trade mělo vztahovat výhradně na kávu, banány či textil.

    1 minuta čtení na zlato.cz

    zlato.czZlato a ropa. Patří k sobě?

    Zlato a ropa. Patří k sobě?5. 6. 2018 • Poměrně často se objevují teorie o vzájemném vztahu ceny zlata a ropy. S jednou z nich nyní přišel i web Oilprice. Argumentuje tím, že když analytici predikují ceny zlata, většinou se dívají na úrokové sazby, výkyvy amerického dolaru, zásoby zlata, ale sledují rovněž akcie, dluhopisy, ceny komodit, a dokonce i úroveň zadlužení. Indikují uvedené proměnné spolehlivě pohyby cen zlata?

    1 minuta čtení na zlato.cz

    ihned.czJaké investice jsou dnes ”bezpečným přístavem”?

    5. 6. 2018 • Pomalu končí období nízkých úroků, shodují se analytici. Jaký vliv to bude mít na strategii investorů? Jaké investice dnes přinášejí nejmenší riziko? Jaké jsou rizikovější, zato s vyšším výnosem?

    4 minuty čtení na ihned.cz

    zlato.czRizika zlatu přejí, tak proč jeho cena neroste?

    Rizika zlatu přejí, tak proč jeho cena neroste?4. 6. 2018 • Politické problémy v Itálii, ve Španělsku a pravděpodobný začátek obchodní války Spojených států se zbytkem světa by měly být vodou na zlatý mlýn. Proč se však tato nejistota nepřenáší do cen zlata?

    2 minuty čtení na zlato.cz

    zlato.czZlatem obyvatel ke šťastným zítřkům

    Zlatem obyvatel ke šťastným zítřkům1. 6. 2018 • Vietnamská centrální banka se spolu s ostatními státními sektory a ministerstvy snaží vypracovat plán tzv. prevence ekonomiky, v níž by dominovalo zlato. Banka ve své zprávě pro zákonodárný sbor uvedla, že naplánuje, jakým způsobem se zlato obyvatel stane zdrojem sociálního a ekonomického rozvoje Vietnamu do roku 2020.

    2 minuty čtení na zlato.cz
    starší novější Archiv minulých let: 2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002

    Články na téme zlato jsou agregovány automaticky z prostředí českého (případně slovenského) internetu. Celý článek o zlatě je vždy k dispozici na webu vydavatele (odkaz s doménou vydavatele je vždy pod citací z článku).